Α.Σ. ΑΨΙΜΟΝ

PERSONAL TRAINING & PERSONAL GROUP

To personal training είναι πολύ ωφέλιμo , ειδικά αν θέλετε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας, την τεχνική και τη συνολική σας απόδοση στο άθλημα και όχι μόνο . Aπαριθμεί πολλαπλά οφέλη για ανθρώπους κάθε ηλικίας και κάθε επιπέδου φυσικής κατάστασης .Tο Εξατομικευμένο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης είναι προσαρμοσμένο με βάση τους στόχους, το επίπεδο δεξιοτήτων και τις σωματικές σας δυνατότητες.

Οι προπονητές θα εξετάσουν παράγοντες όπως το τρέχον επίπεδο την φυσικής σας κατάστασης, την προηγούμενη εμπειρία , τα δυνατά σημεία, τις αδυναμίες και τυχόν συγκεκριμένους τομείς που θέλετε να βελτιώσετε. Αυτή η προσαρμοσμένη προσέγγιση διασφαλίζει ότι η εκπαίδευσή σας είναι βελτιστοποιημένη για τις ατομικές σας ανάγκες.

Θα σας βοηθήσουν να θέσετε ρεαλιστικούς και εφικτούς στόχους. Αυτοί οι στόχοι μπορεί να ποικίλλουν ευρέως , συμπεριλαμβανομένης της απώλειας βάρους, της αύξησης των μυών, της βελτίωσης της καρδιαγγειακής φυσικής κατάστασης, της βελτίωσης της αθλητικής απόδοσης ή της συνολικής υγείας και ευεξίας.

Προσφέρουν συνεχή κίνητρο και υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια των προπονήσεων. Βοηθούν στο να παραμείνετε συγκεντρωμένοι, αφοσιωμένοι και υπόλογοι στους στόχους τους, ωθώντας να εργαστείτε σκληρότερα και να ξεπεράσετε τα εμπόδια .
Στον σύλλογο μας παρέχουμε ατομικές συνεδρίες Personal Training αλλά και Personal Group έως 4 άτομα κατόπιν συννενόησης.

ΠΡΟΠΟΝΗΤEΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ:

Αχιλλέας Λεοντίδης

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
KICK BOXING

Βλαδίμηρος
Ουρκουντίνωβ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ

Κατερίνα
Μαυροματίδου

ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ KICK BOXING

Χαράλαμπος
Ζαντοβίδης

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
KICK BOXING

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΣ :

KICK BOXING

ΑΠΟ 4 έως 7 ετών

KICK BOXING

ΑΠΟ 8 έως 10 ετών

KICK BOXING

ΑΠΟ 11 έως 13 ετών

KICK BOXING

ΑΠΟ 14 έως 16 ετών

KICK BOXING

ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΠΥΓΜΑΧΙΑ

PERSONAL TRAINING &
PERSONAL GROUP