Α.Σ. ΑΨΙΜΟΝ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ KICK BOXING

Το Παιδικό Kick Boxing είναι ένα πρόγραμμα εξειδικευμένο για παιδία ηλικίας από 4 έως 7 ετών το οποίο έχει σκοπό να εισάγει τα παιδιά στον αθλητισμό.

Το πιο σημαντικό αναπτυξιακό στάδιο των παιδιών μας, το προσχολικό στάδιο αποκτά νόημα και δίνει βάσεις στο παιδί να αναπτυχθεί σωματικά αλλά και ψυχικά.

Συνδυάζοντάς τη μαχητικότητα με τη δημιουργικότητα και την ενσυναίσθηση πλάθεις όμορφους ,δυναμικούς ανθρώπους που έχει ανάγκη η κοινωνία μας!

Τα παιδιά μέσω της κυκλικής προπόνησης χτίζουν μια πολύ καλή φυσική κατάσταση από μικρή ηλικία, δυναμώνουν το σώμα τους, αναπτύσσουν ευλυγισία για έναν υγιή οργανισμό με ψυχοσωματική ωρίμανση. Το πρόγραμμα της κυκλικής προπόνησης, δηλαδή όταν τα παιδιά εκτελούν διαδοχικά ασκήσεις ενδυναμώσεις σε καθορισμένη χρονική διάρκεια ,περιλαμβάνει ενδεικτικά τα εξής:

Judge BCCSOP00532-topaz-denoise-sharpen

Η δομή των προπονήσεων που έχουν ως βάση την εκμάθηση των βασικών του Kick Boxing συμβάλλει στην συγκέντρωση και την επιμονή των μικρών αθλητών. Επίσης , ως ένα δυναμικό και απαιτητικό άθλημα αυξάνει την αυτοπεποίθηση και την δυναμικότητα των παιδιών.

Η προπόνηση τεχνικής περιλαμβάνει ενδεικτικά τα εξής :

τεχνικες

Διατηρούμε τις προπονήσεις διασκεδαστικές, διαδραστικές και ελκυστικές για τα παιδιά. Ενσωματώνουμε παιχνίδια κατάλληλα για την ηλικία, δραστηριότητες ομαδικής εργασίας και προκλήσεις που κάνουν τη διαδικασία προπόνησης ευχάριστη. Αυτό  βοηθάει στη διατήρηση του ενδιαφέροντος και την ενθάρρυνση  για να αποκτήσουν κίνητρα.

παιχνιδι

ΠΡΟΠΟΝΗΤEΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ:

Κατερίνα
Μαυροματίδου

ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ
KICK BOXING

Αχιλλέας Λεοντίδης

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
KICK BOXING

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΣ :

KICK BOXING

AΠΟ 4 έως 7 ετών

KICK BOXING

ΑΠΟ 8 έως 10 ετών

KICK BOXING

ΑΠΟ 11 έως 13 ετών

KICK BOXING

ΑΠΟ 14 έως 16 ετών

KICK BOXING

ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΠΥΓΜΑΧΙΑ

PERSONAL TRAINING &
PERSONAL GROUP