Α.Σ. ΑΨΙΜΟΝ

KICK BOXING ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Το Kick Boxing για ενήλικες  είναι σύγχρονο, μαχητικό άθλημα. Συνδυάζει άριστα την καλή γυμναστική με τον δυναμισμό. Απαιτεί περισσότερο ευστροφία και ταχύτητα στη λήψη αποφάσεων παρά δύναμη. Η δραστική μορφή άσκησης στο Kick Boxing γυμνάζει ολόκληρο το σώμα κινητοποιώντας πολλές αρθρώσεις και μεγάλες μυϊκές ομάδες. Βελτιώνει την στάση του σώματος, λειτουργεί ως μηχανισμός αυτοάμυνας, βοηθάει στην απώλεια βάρους, βελτιώνει στην ισορροπία , συμβάλει στην ολοκληρωμένη άσκηση του σώματος, βελτιώνει την αντοχή και δυναμώνει την καρδιά του αθλητή.

Προπόνηση και προετοιμασία: Η προπόνηση του kickboxing περιλαμβάνει έναν συνδυασμό καρδιαγγειακής προετοιμασίας, προπόνησης ενδυνάμωσης, ασκήσεων ευελιξίας και ανάπτυξης δεξιοτήτων.

Οι μέθοδος της κυκλικής προπόνησης δηλαδή της προπόνησης με ασκήσεις υψηλής έντασης σε καθορισμένο χρόνο είναι μια από τις πιο διαδεδομένες στις μέρες μας.

Λόγω της υψηλής έντασης, οι παλμοί παραμένουν υψηλοί ,βελτιώνοντας έτσι την καρδιοαναπνευστική αντοχή. Τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα της κυκλικής προπόνησης συνδυάζουν την βελτίωση της φυσικής κατάστασης και ταυτόχρονα της ψυχικής υγείας.
Οι προπονήσεις αυτές περιλαμβάνουν συνήθως καθίσματα με kettlebell, προβολές,medicine ball ,slam ball ,έλξεις σε μονόζυγο, κωπηλατική ,άλματα κτλ για να ενισχύσουν την ταχύτητα, τη δύναμη, την αντοχή και την ευκινησία

Οφέλη: Το kickboxing προσφέρει πολυάριθμα σωματικά και ψυχικά οφέλη. Βελτιώνει την καρδιαγγειακή ικανότητα, τη μυϊκή δύναμη, την ευλυγισία, τον συντονισμό και την επίγνωση του σώματος. Το kickboxing προάγει επίσης την πειθαρχία, την αυτοπεποίθηση, την ανακούφιση από το άγχος και τις δεξιότητες αυτοάμυνας.

Ειδικευμένη εκπαίδευση: Είναι σημαντικό να λαμβάνετε τις κατάλληλες οδηγίες από καταρτισμένους προπονητές κατά την άσκηση του kickboxing. Μπορούν να σας διδάξουν κατάλληλες τεχνικές, να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να εξασφαλίσουν ασφάλεια κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ:

Αχιλλέας Λεοντίδης

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
KICK BOXING

Χαράλαμπος
Ζαντοβίδης

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
KICK BOXING

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΣ :

KICK BOXING

ΑΠΟ 4 έως 7 ετών

KICK BOXING

ΑΠΟ 8 έως 10 ετών

KICK BOXING

ΑΠΟ 11 έως 13 ετών

KICK BOXING

ΑΠΟ 14 έως 16 ετών

KICK BOXING

ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΠΥΓΜΑΧΙΑ

PERSONAL TRAINING &
PERSONAL GROUP