Α.Σ. ΑΨΙΜΟΝ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ & KICK BOXING​

Το kickboxing είναι μια δημοφιλής πολεμική τέχνη και άθλημα μάχης που μπορούν να απολαύσουν άτομα όλων των φύλων, συμπεριλαμβανομένων των γυναικών. Προσφέρει ένα ευρύ φάσμα σωματικών και ψυχικών πλεονεκτημάτων, όπως βελτιωμένη καρδιαγγειακή ικανότητα, δύναμη, ευελιξία και δεξιότητες αυτοάμυνας.

Το γυναικείο τμήμα Kick Boxing επικεντρώνεται στη διδασκαλία θεμελιωδών τεχνικών, βασικών συνδυασμών και σωστής τεχνικής.Οι προπονήσεις συνδυάζονται με  αερόβιες ασκήσεις δηλαδή ασκήσεις  που αυξάνουν την καρδιοαναπνευστική αντοχή και βελτιώνουν την αερόβια φυσική κατάσταση του σώματος.

Τα οφέλη της αερόβιας άσκησης περιλαμβάνουν τη μείωση του κινδύνου αναπτύξεως καρδιαγγειακών νοσημάτων, τη βελτίωση της χοληστερόλης και της αρτηριακής πίεσης, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, τη μείωση του σωματικού λίπους, την αύξηση της ενέργειας και τη βελτίωση της διάθεσης.

Μείνετε συνεπείς και θέστε στόχους: Όπως κάθε σωματική δραστηριότητα, η συνέπεια είναι το κλειδί για να δείτε πρόοδο. Θέστε ρεαλιστικούς στόχους για τον εαυτό σας, είτε πρόκειται για τη βελτίωση της τεχνικής σας, την αύξηση της δύναμής σας ή την βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης. Η τακτική εξάσκηση και η δέσμευση θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας.

Με την κατάλληλη εκπαίδευση, αφοσίωση και θετική νοοτροπία, το kickboxing μπορεί να είναι μια ενδυναμωτική και ανταποδοτική εμπειρία για τις γυναίκες.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ:

Κατερίνα
Μαυροματίδου

ΠΡΟΠΟΝΗΤΡΙΑ KICK BOXING

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΣ :

KICK BOXING

ΑΠΟ 4 έως 7 ετών

KICK BOXING

ΑΠΟ 8 έως 10 ετών

KICK BOXING

ΑΠΟ 11 έως 13 ετών

KICK BOXING

ΑΠΟ 14 έως 16 ετών

KICK BOXING

ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΠΥΓΜΑΧΙΑ

PERSONAL TRAINING &
PERSONAL GROUP