Α.Σ. ΑΨΙΜΟΝ

KICK BOXING από 14 έως 16 ετών​

Τα παιδιά ηλικιας 14-16 ετών είναι πλέον έτοιμα για να πάρουν μέρος σε αθλήματα με πιο πολύπλοκες δεξιότητες και υγιή ανταγωνισμό, όπως το άθλημα μας.
Έχοντας μεγαλύτερη πειθαρχία στον προπονητή πλέον, μπορούν να ερθουν πιο εύκολα και γρήγορα τα επιθυμητά αποτελέσματα με καλή συνεργασία!!!
Δώστε τους λοιπόν το έναυσμα να δοκιμάσουν και να μπουν στον κόσμο των μαχητικών αθλημάτων 

Μέσω του προγράμματος ενδυνάμωσης οι αθλήτες βελτιώνουν την φυσική τους κατάσταση ,δυναμώνοντας όλα τα μέρη του σώματος. Οι ασκήσεις πραγματοποιούνται με αύξηση της έντασης σε μικρά χρονικά διαστήματα.Οι αθλητές σε αυτή την ηλικία μαθαίνουν να υπερβαίνουν τα όρια τους , να  πιέζουν  το σώμα τους στο μέγιστο κατά τη διάρκεια κάθε άσκησης.
Το πρόγραμμα ενδυνάμωσης ενδεικτικά περιλαμβάνει τα εξής:

Οι αθλήτες έχοντας πλεόν μεγαλύτερη πειθαρχία στον προπονητή , είναι σε θέση να διδάχθουν όχι μόνο τις βασικές τεχνικές του kick boxing αλλα και πιο σύνθετες.Η εξάσκηση των τεχνικών με ζευγάρια βελτιώνει την άμυνα, την ετοιμότητα και την ανάπτυξη της ακριβούς αντίδρασης.Η σκιαμαχία είναι η κατάλληλη για την βελτίωση της τακτικής σκέψης αφού είναι σε θέση να φανταστούν έναν συγκεκριμένο τύπο αντιπάλου.

Η δομή  των προπονήσεων τεχνικής ενδεικτικά  περιλαμβάνουν τα εξής:

ΠΡΟΠΟΝΗΤEΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ:

Χαράλαμπος
Ζαντοβίδης

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
KICK BOXING

Αχιλλέας Λεοντίδης

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
KICK BOXING

ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΣ :

KICK BOXING

ΑΠΟ 4 έως 7 ετών

KICK BOXING

ΑΠΟ 8 έως 10 ετών

KICK BOXING

ΑΠΟ 11 έως 13 ετών

KICK BOXING

ΑΠΟ 14 έως 16 ετών

KICK BOXING

ΕΝΗΛΙΚΩΝ

ΠΥΓΜΑΧΙΑ

PERSONAL TRAINING &
PERSONAL GROUP